Domácí kompostéry

Domácí kompostéry
Jedinečná možnost zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky a další díky domácím kompostovacím nádobám. Ke kompostování dochází za přístupu vzduchu působením žížal a dalších organismů. Tohoto způsobu využívá VERMIKOMPOSTÉR UrbAlive. Jinou metodou je metoda Bokashi - působí na principu anaerobní fermentace, tedy kvašení bez přístupu vzduchu. Kompostér BOKASHI využívá schopnosti speciálních mikroorganismů – především bakterií a kvasinek.
Filtrovat

Výrobce

Výrobce

Dostupnosti

Dostupnosti

Ceny

Ceny
Na stránce
zrušit všechny filtry

DOMÁCÍ KOMPOSTÉRY

Jedinečná možnost zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky a další díky domácím kompostovacím nádobám. Ke kompostování dochází za přístupu vzduchu působením žížal a dalších organismů. Tohoto způsobu využívá VERMIKOMPOSTÉR UrbAlive. Jinou metodou je metoda Bokashi - působí na principu anaerobní fermentace, tedy kvašení bez přístupu vzduchu. Kompostér BOKASHI využívá schopnosti speciálních mikroorganismů – především bakterií a kvasinek.